Graag willen wij onze eigenaressen van Hair Beauty salon B&G voorstellen. B&G staat voor Bilge en Gulsen. Dit zijn twee zussen die vol zijn met passie en met gedrevenheid hun werk uitoefenen.

Gulsen is een gediplomeerde kapster. Zij heeft haar kwaliteiten verbreed door cursussen te volgen met onder andere een barbier cursus, colorist, hairstyliste en visagie. Tevens heeft Gulsen een expertise op het gebied van laseren, waxen, epileren.
Gulsen zegt altijd: "life is too short to have boring hair."

Bilge is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en een gecertificeerd huidexpert op het gebied van huidverbetering. Zij gebruikt voornamelijk de producten van het merk Extenso en Casmara. Zij maakt samen met haar klanten voorafgaand de gezichtsbehandeling een behandelplan. Hierin neemt zij mee wat de wensen van haar klanten zijn en hoe zij gezamenlijk hiernaar toe kunnen werken voor het perfecte resultaat.
Bilge zegt altijd: "Huidverzorging begint met reinigen."

Naast deze expertises hebben wij ook veel cursussen gevolgd wat betreft massages en algenpakking. Wij verzorgen ook een complete metamorfose naar wens.

Dus met andere woorden kan je bij ons terecht van jong tot oud voor allerlei behandelingen. Van het knippen van je haar tot aan harsen, tot gezichtsbehandelingen tot aan zen momentjes ben je bij ons op het juiste adres.

Wij zijn een enthousiaste team en verwelkomen jullie graag met een kopje thee of koffie

Klik hier voor de prijslijst of als u een afspraak wilt maken hier.